Wazirx Referral Code-Referans Kodu

wazirx-referans-kodu-referral-code

Wazirx 50% Discount. Equally Shared Referral Code


It is a 50% commission discount and a shared reference link. My reference is not one of the references in the market that will only provide discounts and commissions to them. In fake testimonials, only the referrer gets discounts and profits. The percentage of the reference was distributed as 25% of the reference owner, 25% of the new registrant, in total 50%. You get 25% commission discount and 25% cashback in the form of coins on your transactions, so you earn money. When registering, "n57gppqf" will be written where it says "Referral Code". The commission discount and cashback rate you will receive will be reflected as 50%.

{getButton} $text={Wazirx Referral Code} $icon={link} $color={#3498db}

NOTE: By adopting the philosophy that everything in the world gets better when shared, I dreamed of a pragmatic formation and established the “Referral Brotherhood” formation. The philosophy of this formation is the equal and fraternal distribution of reference rates. In other words, not only the reference owner but also the member gains from the income to be obtained. My reference links and articles are not invesment advice. It is entirely for information sharing, help and brotherhood.



Wazirx %50 indirim. Eşit Paylaşılan Referans Kodu


%50 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasada kendilerine sadece indirim ve komisyon sağlayacak referanslardan biri değildir. Sahte referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç elde eder. Referansın yüzdesi %25 referans sahibi, %25 yeni kayıt olan kişi toplam %50 olarak dağıtılmıştır. Yaptığınız işlemlerde %25 komisyon indirimi ve %25 coin şeklinde nakit para cashback alırsınız yani para kazanırsınız. Kayıt olurken "Referans Kodu" yazan yere "n57gppqf" yazılacaktır. Alacağınız komisyon indirimi ve nakit para cashback oranı %50 olarak yansıtılacaktır.


Wazirx Borsası Hakkında

Wazirx, Hindistan merkezli bir Bitcoin ve kripto para borsasıdır. Merkezi Mumbai, Hindistan'da, otomatik eşleşen bir P2P (eşler arası) motoru sunar. Wazirx, Hindistan merkez bankası bankaların kripto para birimi işleriyle uğraşmasını yasakladığından sonra Hindistan'da P2P motorunu piyasaya sürdü.

Wazirx, 2018 yılında Nischal Shetty , Sameer Mhatre ve Siddharth Menon tarafından kuruldu. Kasım 2019'da Binance tarafından satın alındı . Wazirx platformu beş farklı şekilde kullanılabilmektedir. Bunlar: Web, Android ve iOS mobil, Windows ve Mac uygulamaları. Ocak 2022 tarihinde Wazirx, Hindistan dijital para borsası pazar payının yüzde 60-70'i ve Hindistan'daki en büyük NFT pazarı ile Hindistan'ın en büyük dijital para borsası olmayı başardı.

WRX Coin Nedir?

21 Ocak 2020 tarihinde Binance, Wazirx WRX tokeninin lansmanını duyurdu. WRX token maksimum 1 milyar adet sayıya sahip olacak.

Token sahipleri, alım satım ücreti indirimleri, WRX alım satım madenciliği, jeton airdrop, marj ücreti ve daha fazlası gibi alım satım borsasında çeşitli avantajlarla ödüllendirilecek. WRX ve WRX, Hindistan dışında küresel ürünler oluşturma ve ölçeklendirme konusunda 10 yılı aşkın deneyime sahip Hintli girişimciler tarafından desteklenmektedir. Wazirx borsasının amacı, kriptoyu Hindistan'daki herkes için erişilebilir kılmaktır.

Bu Konu Aşağıdaki Sorulara Cevap Vermektedir

  • Wazirx nedir?
  • Wazirx borsası nedir?
  • Wazirx nasıl kayıt olunur?
  • Wazirx nasıl hesap açılır?
  • Wazirx referans nedir?
  • Wazirx referans nerede?
  • Wazirx referans ile nasıl kayıt olunur?
  • Wazirx referans ile nasıl hesap açılır?
  • Wazirx referans ile indirimli hesap nasıl açılır?
  • Wazirx referans ile indirimli kayıt nasıl olunur?

NOT: Dünyada her şey paylaştıkça güzelleşir felsefesini benimseyerek pragmatik bir oluşum hayal ettim ve “Referans Kardeşliği” oluşumunu kurdum. Bu oluşumun felsefesi, referans oranlarının eşit ve kardeşçe dağılımıdır. Yani elde edilecek gelirden sadece referans sahibi değil yeni kayıt olan herkes kazanç elde eder. Referans linklerim ve makalelerim yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen bilgi paylaşımı, yardımlaşma ve kardeşlik içindir.

Yorum Gönder

Fraternity Referral and Equally Shared Referral Codes.

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu