Bibox Referral Code-Referans Kodu

bibox-referans-kodu-referral-code

Bibox 73% Discount. Equally Shared Referral Code


It is an 73% commission discount and a shared referral link. My reference is not one of the references in the market that will only provide discounts and commissions to them. In fake testimonials, only the referrer gets discounts and profits. The percentage of the reference was distributed as 50% of the reference owner, 10% of the new registrant, in total 60%. You get 50% commission discount and 10% cashback in the form of coins on your transactions, so you earn money. Additionally, if you hold the Bibox Cryptocurrency Exchange token BIX in your account, you will receive an additional 13% commission discount. When registering, "6fu82NOk" will be written where it says "Referral Code". The commission discount and cashback rate you will receive will be reflected as 73%.

NOTE: By adopting the philosophy that everything in the world gets better when shared, I dreamed of a pragmatic formation and established the “Referral Brotherhood” formation. The philosophy of this formation is the equal and fraternal distribution of reference rates. In other words, not only the reference owner but also the member gains from the income to be obtained. My reference links and articles are not invesment advice. It is entirely for information sharing, help and brotherhood.


Bibox %73 indirim. Eşit Paylaşılan Referans Kodu


%73 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasada kendilerine sadece indirim ve komisyon sağlayacak referanslardan biri değildir. Sahte referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç elde eder. Referansın yüzdesi %50 referans sahibi, %10 yeni kayıt olan kişi toplam %60 olarak dağıtılmıştır. Yaptığınız işlemlerde %50 komisyon indirimi ve %10 coin şeklinde nakit para cashback alırsınız yani para kazanırsınız. Ek olarak, hesabınızda Bibox Kripto Para Borsası tokeni BIX tutarsanız %13 komisyon indirimi daha alırsınız. Kayıt olurken "Referans Kodu" yazan yere "6fu82NOk" yazılacaktır. Alacağınız komisyon indirimi ve nakit para cashback oranı %73 olarak yansıtılacaktır.


Bibox Borsası Hakkında

İlk AI(Yapay Zeka) destekli dijital varlık değişimi olan Bibox, 2017 yılında kuruldu ve İsviçre VQF lisansını alan birkaç blok zinciri kuruluşundan biri. Geçtiğimiz yıllarda Bibox, sağlam ve güvenli sistemi, çok çeşitli ticaret seçenekleri, yenilikçi listeleme programları ve birinci sınıf müşteri hizmetleri için dünya çapındaki kripto para birimi uzmanlarından ve tüccarlarından övgü ve takdir aldı.

570+ kripto para ile ticarete açık olan borsa, 820+ fazla işlem çifti ile piyasa yapıcı konumunda bulunuyor. Bibox kripto para borsası günlük 1 milyar dolara yakın piyasa hacmine sahip.

Borsa Ürünleri

Bibox CopyTrading, kripto para birimi ticareti endüstrisinde bir öncüdür. Bu işlev, yatırımcıların gelirleri paylaşabilecekleri fon yönetimi stratejisini benimser. Ayrıca Bibox AI destekli Trading Bot, kullanıcıların gelişmiş kantitatif analiz yoluyla işlemlerinden elde ettikleri kârı en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olur. Buna ek olarak Bibox, Super Start, Pre-taste ve S-POOL'dan oluşan yeni bir listeleme ve alım satım hizmeti olan SELECTED'i başlattı.Bibox borsası listeleme için yalnızca yüksek kaliteli blok zinciri projeleri seçer ve kullanıcıları kripto paraları esnek bir şekilde projelendirir ve sıfıra yakın kayıp riskiyle indirimli fiyattan satın almalarını sağlar.

Borsa Avantajları

Düzenli spot ve sözleşmeli ticaret sunmanın yanı sıra Bibox, bazı akıllı ve kullanımı kolay işlevler geliştirdi. Çok dilli kullanıcı ara yüzü ve 7/24 çevrimiçi hizmeti de sunmaktadır.

Bu Konu Aşağıdaki Sorulara Cevap Vermektedir

  • Bibox nedir?
  • Bibox borsası nedir?
  • Bibox nasıl kayıt olunur?
  • Bibox nasıl hesap açılır?
  • Bibox referans nedir?
  • Bibox referans nerede?
  • Bibox referans ile nasıl kayıt olunur?
  • Bibox referans ile nasıl hesap açılır?
  • Bibox referans ile indirimli hesap nasıl açılır?
  • Bibox referans ile indirimli kayıt nasıl olunur?

NOT: Dünyada her şey paylaştıkça güzelleşir felsefesini benimseyerek pragmatik bir oluşum hayal ettim ve “Referans Kardeşliği” oluşumunu kurdum. Bu oluşumun felsefesi, referans oranlarının eşit ve kardeşçe dağılımıdır. Yani elde edilecek gelirden sadece referans sahibi değil yeni kayıt olan herkes kazanç elde eder. Referans linklerim ve makalelerim yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen bilgi paylaşımı, yardımlaşma ve kardeşlik içindir.

Yorum Gönder

Fraternity Referral and Equally Shared Referral Codes.

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu