Binance TR (Türkiye) Referans Kodu (Mart 2024): F67K9GYX

Binance TR (Türkiye) Brotherhood Referans Kodu %65 indirim

{getToc} $title={Table of Contents}

Binance TR (Türkiye) %65 İndirim. Eşit Paylaşılan Referans Kodu (Referans Kimliği).

%65 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasada kendilerine sadece indirim ve komisyon sağlayacak referanslardan biri değildir. Sahte referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç elde eder.

Referansın yüzdesi %20 referans sahibi, %20 yeni kayıt olan kişi toplam %40 olarak dağıtılmıştır. Yaptığınız işlemlerde %20 komisyon indirimi ve %20 coin şeklinde nakit para cashback alırsınız yani para kazanırsınız. Ek olarak, hesabınızda Binance TR Kripto Para Borsası tokeni BNB tutarsanız %25 komisyon indirimi daha alırsınız.

Kayıt olurken "Referans Kimliği (opsiyonel)" yazan yere "F67K9GYX" yazılacaktır. Alacağınız komisyon indirimi ve nakit para cashback oranı %65 olarak yansıtılacaktır.

{getButton} $text={Kayıt Ol Binance TR Referans Kodu} $icon={link} $color={#00008B}

binance-tr-brotherhood-referans-kodu-referralbrotherhood.com

Binance TR (Türkiye) Nasil Kayit Olunur ve Hesap Acilir?

Adim Adim Anlatim

Adım 1: Aşağıdaki Binance TR Referans Kodu Kayıt Linkine Tıklayınız. Herhangi bir hata olmaması için kayıt linkine tıkladıktan sonra "Referans Kimliği" yazan yerde "F67K9GYX" yazdığından emin olun.

{getButton} $text={Kayıt Ol Binance TR Referans Kodu} $icon={link} $color={#00008B}

Adım 2: Kayıt işleminde E-Posta ve Cep Telefonu Numaranız Gerekli. "E-Posta" yazan yere E-Posta adresinizi yazınız. "Telefon Numarası" yazan yere numaranızı yazınız.

Adım 3:"Şifre" yazan yere bir şifre belirlemeniz gerekiyor. Bir şifre belirleyin (En az 8 karakter olmalı, büyük ve küçük harf, sayılar, özel karakterler olmalıdır.) Şifrenizi oluşturun ve şifrenizi unutmamak için bir yere not alın.

Adım 4: Kişisel bilgilerinizi "Ad ve Soyad, Doğum Tarihinizi, Vatandaşlık ve Uyruk Bilginizi ve T.C. Kimlik No" bilgilerinizi yazınız.

Adım 5: "KVKK Aydınlatma Metni" kapsamındaki bulunan kutucukları tercihlerinize göre ayarlayıp "KAYIT OL" butonuna tıklayınız.

Binance TR kimlik doğrulama yani KYC işlemlerinin nasıl yapıldığını öğrenmek için "Binance TR Kimlik Doğrulama KYC Nasıl Yapılır?" konusunu okuyabilirsiniz.

İşlemler bu kadar. Binance TR kripto para borsasına Referans Kodu ile kayıt olup hesap açtınız. Güle Güle Kullanın.

Binance TR borsasına kayıt olduysanız, Gate TR Kripto Para Borsasına da Buraya Tıklayarak kayıt olabilirsiniz. Hemen Şimdi Kayıt Ol!

Note: "All content on this website is copyrighted."

Not: "Bu web sitesindeki tüm içerik telif hakkıyla korunmaktadır."

Referral Brotherhood

The author, who has been following Blockchain Technologies and the Cryptocurrency world since 2010, founded the "Referral Brotherhood" platform in 2021. The author, who loves science and astronomy, conducted mathematical studies on Fibonacci numbers and developed certain algorithms. In 2022, he discovered the application called "Crypto Bull vs Bear Index" and the first stable version of V.1.0 was published on 09.05.2022. In this way, it filled a huge gap in the cryptocurrency ecosystem. The author, who has received technical analysis, Blockchain technologies and digital marketing training, is fluent in the Pinescript programming language. Crypto Bull vs Bear Index

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu