MEXC Referans Kodu Nedir? Nasıl Alınır ve Nasıl Kullanılır?

Bu yazıda MEXC kripto para borsası referans kodu ve öneminden bahsedeceğiz.

{getToc} $title={Table of Contents}

Referans Kodu veya Davet Kodu Nedir? Onemi Nedir?

Giris

Kripto para borsalarına kayıt olmadan önce kullanılan belirli oranlarda alış ve satış işlemlerinizden indirim kazandığınız ayrıca hediyeler almanızı sağlayan kodlara "Referans Kodu veya Davet Kodu" denir.

MEXC kripto para borsasına kayıt olmadan önce alış ve satış işlemlerinizde indirim kazanmak ve hediyelerinizi almak için "Referans Kodu veya Davet Kodu" na ihtiyacınız vardır.

Önemli Uyarı: Eğer herhangi bir referans veya davet kodunuz olmadan kayıt olursanız sonradan geri dönüşü olmayan bir yola girmiş olursunuz.{alertError}

Uyarı: Referans veya Davet kodunuz olmadan kayıt olursanız kayıt olduktan sonra artık Referans veya Davet kodu ekleyemezsiniz. O yüzden kayıt olmadan önce sizin için en iyi olan referans kodlarını bulmayı ve eklemeyi unutmayınız.{alertWarning}

En iyi Referans Kodu Nasil Anlasilir?

Borsalarda kullanıcılara belirli oranlarda olmak koşuluyla referans kodları verilir. Standart bir kullanıcıya belirli bir oranı geçmeyecek düşük oranlı bir Referans Kodu veya Davet Kodu oluşturmasına izin verilir.

Eğer kullanıcı veya ilgili platform borsa ile "Bağlı Kuruluş" yani İngilizcesi "Affiliate" olarak çalışıyor ise o kullanıcıya özel yüksek oranlı ve hatta ek hediyeleri olan Referans Kodu veya Davet Kodu oluşturmasına izin verilir.

Burada kayıt olan kişi için önemli olan "Yüksek Oranlı ve Gerçek bir Referans Kodu" bulmaktır. Çünkü bazı paylaşılan referanslar yüksek oranlı olduklarını söyledikleri halde düşük oranlı sahte referanslar çıkabilmektedir.

Yuksek Oranli Gercek Referans veya Davet Kodunu Nasil Bulurum?

Genellikle güvenilir ve referans sahibi oluşumlar yüksek oranlı ve gerçek referanslar paylaşmaktadır. "Referans Kardeşliği" yani "Referral Brotherhood" platformu olarak MEXC Borsası "Bağlı Kuruluş" programında bulunmaktayız. Sitemizde yüksek oranlı, gerçek, artı bonus hediyelere sahip ve ayrıca kuruluşumuzun ana teması olan eşit paylaşımlı referans paylaşmaktayız. Paylaşım oranlarımızı borsaların uygun gördüğü koşullar çerçevesinde yapmaktayız.

MEXC Yuksek Oranli ve Gercek bir Referans Kodu Davet Kodu Nasil Bulurum?

"Referral Brotherhood" kuruluşu olarak MEXC Borsası "Bağlı Kuruluş" programında bulunmaktayız ve en yüksek oranlı ve gerçek referans ve davet kodumuzu huzurla ve güvenle kullanabilirsiniz.

MEXC borsası %100 indirim [%50 Spot + %50 Vadeli İşlemler] ve 1000$ USDT Vadeli İşlem Bonusu hediyesi olan kardeşlik ve eşit paylaşımlı özel Referans Kodu-Davet Kodu: "17Hjw" dir.{alertSuccess}

"Referral Brotherhood" Platformu MEXC Referans Kodu-Davet Kodu Nedir?

%100 komisyon indirimli [%50 Spot + %50 Vadeli İşlemler] ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasada kendilerine sadece indirim ve komisyon sağlayacak referanslardan biri değildir. Sahte referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç elde eder. Referansın yüzdesi spot ve vadeli işlemler için ayrı ayrı olmak koşulu ile %40 referans sahibi, %10 yeni kayıt olan kişi toplam %50 olarak dağıtılmıştır. Yaptığınız işlemlerde %40 komisyon indirimi ve %10 coin şeklinde nakit para cashback alırsınız yani para kazanırsınız. Kayıt olurken "Davet Kodu" yazan yere "17Hjw" yazılacaktır. Alacağınız komisyon indirimi ve nakit para cashback oranı %100 olarak yansıtılacaktır. Ayrıca kayıt olduktan sonra belirli görevleri yaparak 1000$ USDT vadeli işlem hediyesi kazanabilirsiniz.

mexc-referans-kodu-nedir-nasil-alinir-ve-nasil-kullanilir-referralbrotherhood.com

MEXC Referans Kodu veya Davet Kodu Nasil Kullanilir?

Adim Adim Anlatim

Adım 1: Aşağıdaki MEXC Referans Kodu Kayıt Linkine Tıklayınız. Herhangi bir hata olmaması için kayıt linkine tıkladıktan sonra "Davet Kodu" yazan yerde "17Hjw" yazdığından emin olun.

mxc-mexc-brotherhood-referral-code-referans-kodu-davet-kodu-bir-hesap-olusturun

{getButton} $text={Kayıt Ol MXC MEXC Referans Kodu} $icon={link} $color={#00008B}

Adım 2: Kayıt işleminize ister "E-Posta" adresiniz isterseniz de "Cep Telefonu" numaranız ile devam edebilirsiniz. E-Posta adresi kullanarak devam edelim. "E-Posta" yazan yere E-Posta adresinizi yazınız.

Adım 3: "Şifre" yazan yere bir şifre belirlemeniz gerekiyor. Bir şifre belirleyin (En az 10 karakter olmalı, büyük ve küçük harf, sayılar, özel karakterler olmalıdır.) Şifrenizi oluşturun ve şifrenizi unutmamak için bir yere not alın.

Adım 4: "Kullanıcı Sözleşmesini ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum." yazan yerdeki kutucuğu işaretleyip "Kayıt OL" butonuna tıklayınız.

İşlemler bu kadar. MEXC kripto para borsasına Referans Kodu ile kayıt olup hesap açtınız. Güle Güle Kullanın.

MEXC Kripto Para Borsasi Hakkinda Kisa Bilgiler

2018 yılında kurulan MEXC Global, yüksek performans ve muazzam sayıdaki emirleri eşleme motoru teknolojisini kullanan merkezi bir borsadır. Platform, finans sektöründe ve Blockchain teknolojisinde zengin deneyime sahip profesyonel bir ekip tarafından yönetilmektedir.

Şu anda MEXC Global, dünya çapında 70'den fazla ülkede yaklaşık 6 milyondan fazla kullanıcıya sahiptir. Bu büyük başarı, kayda değer bir dönüm noktası. MEXC Global, bu başarılarıyla hem yeni hem de deneyimli yatırımcıların finansal yolculuğunda ilk tercih edilen platform olmayı hedeflemektedir.

MEXC borsası, Avustralya, Estonya ve Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere üç ülkede önemli lisanslar alarak kıtalar arası görünürlüğü artırmış ve yetki alanını genişletmiştir. MEXC Global, farklı ülkelerden yatırımcılarının kolayca alım satım yapabilmeleri için yerelleştirilmiş dil desteği sunmaktadır.

MEXC Global, bankacılık sektöründen uzmanlarca geliştirilen, saniyede 1,4 milyon işlemi tamamlayabilen, verimliliği ve performansı büyük ölçüde artıran yüksek performanslı alım satım eşleme motoru kullanır.{alertInfo}

MEXC Global olarak, kullanıcı güvenliği en büyük önceliğimiz olduğu için, veri bütünlüğü ve güvenliğini sağlamak maksadıyla sunucularımız bağımsız olarak çok sayıda ülkede yer almaktadır.

MEXC, 1 yıl içinde küresel dijital varlık alım satımı piyasasında pay sahibi oldu. Son dönemde, 2021 yılında, MEXC Cripto Expo Dubai tarafından "Asya'daki En İyi Kripto Borsası" unvanı ile ödüllendirildi ve MEXC ekibinin tatmin edici başarı listesine bir yenisini daha ekledi.{alertInfo}

MEXC Referans Kodu Olmadan Kayit Oldum Nasil Değistirebilirim?

MEXC borsasına sonradan referans ekleme yapılamaz. Bu yüzden MEXC borsasına Referans Kodu olmadan kayıt olursanız geri dönüşü olmayan bir yola girmiş olursunuz. Artık önünüzde iki seçeneğiniz var;

Hesabınızı bu şekilde kullanıp işlem ücretleri komisyon indirimlerinden ve işlem ücreti iadesinden faydalanamayacaksınız.

Veya "KYC" yani "Kimlik Doğrulama" yapmadan yeni bir "Cep Telefonu Numarası" ya da "E-Posta Adresi" ile "17Hjw" referans kodunu kullanarak hesap açıp sonrasında "KYC" doğrulamanızı yapacaksınız.

{getButton} $text={Hesap Açmak İçin Tıklayınız} $icon={link} $color={#00008B}

MEXC Referans Kodu Nerede Yazar?

MEXC borsasına kayıt olurken veya hesap açarken "Davet Kodu" yazan yerde Referans kodu yazar. "Davet Kodu" yazan yerde "17Hjw" referans kodunun yazdığından emin olun.

MEXC Referans Odulu Nedir?

MEXC kripto para borsasına kayıt olurken referans kodu kullanırsanız karşılığında ödüller alırsınız. Buna MEXC referans ödülü denir. Bu ödüller; komisyon indirimleri, bonus usdt ve komisyon geri ödemeleri şeklinde olur.

Burada önemli olan kullandığınız referans kodunun bu ödüllere açık olmasıdır. Referral Brotherhood platformu MEXC kripto para borsasının iş ortağıdır. Platformumuzun kuruluş felsefesi 2021 yılından beri, kripto para borsaları referans kodlarını eşit paylaşımlı ve kardeşçe paylaşıyoruz.

Bu yüzden gönül rahatlığı ile kayıt olurken MEXC referans kodumuz olan "17Hjw" kodunu kullanabilirsiniz.

Bu makalemi beğendiyseniz "MX DeFi Nedir? Nasıl Katılınır?" adlı makalemi de okuyabilirsiniz.{alertSuccess}

Bu blog bilgilendirme yazısını okuduğunuz için teşekkür eder, MEXC borsasında bol kazançlar dilerim.

Note: "All content on this website is copyrighted."

Not: "Bu web sitesindeki tüm içerik telif hakkıyla korunmaktadır."

Referral Brotherhood

The author, who has been following Blockchain Technologies and the Cryptocurrency world since 2010, founded the "Referral Brotherhood" platform in 2021. The author, who loves science and astronomy, conducted mathematical studies on Fibonacci numbers and developed certain algorithms. In 2022, he discovered the application called "Crypto Bull vs Bear Index" and the first stable version of V.1.0 was published on 09.05.2022. In this way, it filled a huge gap in the cryptocurrency ecosystem. The author, who has received technical analysis, Blockchain technologies and digital marketing training, is fluent in the Pinescript programming language. Crypto Bull vs Bear Index

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu