Binance TR Examine (İnceleniyor) Hatası Nedir?

Bu yazımızda "Examine" yani "İnceleniyor" hatasından bahsedeceğiz.

{getToc} $title={Table of Contents}

Examine Hatasi Nedir?

Binance TR Examine (İnceleniyor) Hatası: Kripto varlık çekme ve Binance transfer işlemleri yoğun ağ tıkanıklığı nedeniyle bekliyor demektir.

Binance TR Türkiye borsasında kripto para veya itibari para çekerken karşılaşılan bir sorundan bahsedeceğim. Bu duruma sorun veya hata diyebiliriz fakat bu durumda asıl bir bekleme durumu yaşanır.

Blokzincir ağlarındaki bloklarda akan veri, bir yolda trafikte akan arabalara benzer. Bazı durumlarda trafik sıkışır yada başka bir tabir ile tıkanır. Santim santim arabanızı sürersiniz. İşte Blokzincir ağları da bu şekilde sıkışabiliyor veya tıkanabiliyor.

Binance TR borsasında kripto para ve itibari para çekme işlemleri yapılabiliyor. Bu çekme işlemleri çekilen ağın türüne, hızına veya çekilen ağın yerine göre değişlik gösterir.

Ethereum ağından çekilen USDT yani Tether' in çekilen adrese ulaşması bir çok ağ onayı ile 45 dk sürebilirken , Tron ağı üzerinden çekilen USDT yani Tether tek ağ onayı ile 2 dk. da karşı tarafa ulaşabiliyor.

Kullanıcıların varlıkları çekme işlemleri üç aşamadan oluşuyor: Examine (İnceleniyor), Processing (İşleniyor), Success (Tamamlandı).

binance-tr-examine-inceleniyor-hatasi-nedir-referralbrotherhood.com

Examine (inceleniyor) Asamasi

Bu aşamada kullanıcı varlığını çeker ve varlık çekme durum ekranında "Examine" yani "İnceleniyor" durum etiketini görür. Bu durum etiketinin anlamı Kripto varlık çekme ve Binance transfer işlemleri yoğun ağ tıkanıklığı nedeniyle bekliyor demektir.

binance-tr-examine-inceleniyor-hatasi-nedir-1-referralbrotherhood.com

Processing (isleniyor) Asamasi

Bu aşamada kullanıcının çektiği varlık ağ üzerindeki bloklarda veri hareketine başlamış demektir. Bu durumda TxID yani "Blokzincir ağları üzerinde yapılan kripto para transferlerinin kayıt edilmiş hali." oluşturulur.

Success (Tamamlandi) Asamasi

Bu aşamada kullanıcının çekmiş olduğu varlık ilgili adrese ulaşmıştır. Blokzincir ağı üzerindeki veri transferi süreci başarı ile tamamlanmıştır.

Yazı bu kadar artık kripto para çekme işlemlerinde karşınıza çıkan "Examine" ve buna benzer terimlerin ne olduğunu öğrendiniz.

Yüzlerce Kripto Para ile İşlem Yapmak İçin Buraya Tıklayarak Binance TR Borsasında Komisyon İndirimli Hesap Açabilirsiniz.{alertSuccess}

Note: "All content on this website is copyrighted."

Not: "Bu web sitesindeki tüm içerik telif hakkıyla korunmaktadır."

Referral Brotherhood

The author, who has been following Blockchain Technologies and the Cryptocurrency world since 2010, founded the "Referral Brotherhood" platform in 2021. The author, who loves science and astronomy, conducted mathematical studies on Fibonacci numbers and developed certain algorithms. In 2022, he discovered the application called "Crypto Bull vs Bear Index" and the first stable version of V.1.0 was published on 09.05.2022. In this way, it filled a huge gap in the cryptocurrency ecosystem. The author, who has received technical analysis, Blockchain technologies and digital marketing training, is fluent in the Pinescript programming language. Crypto Bull vs Bear Index

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu