BigONE Referral Code Referans Kodu (Haziran 2024): P3GP8GN5

BigONE Brotherhood Referral Code 20% Discount

{getToc} $title={Table of Contents}

BigONE 20% Discount. Equally Shared Referral Code (Referral ID).

It is a 20% commission discount and a shared referral link. My reference is not one of the references in the market that will only provide discounts and commissions to them. In fake testimonials, only the referrer gets discounts and profits.

The percentage of the reference was distributed as 10% of the reference owner, 10% of the new registrant, in total 20%. You get 10% commission discount and 10% cashback in the form of coins on your transactions, so you earn money.

When registering, "P3GP8GN5" will be written where it says "Referral ID (Optional)". The commission discount and cashback rate you will receive will be reflected as 20%.

{getButton} $text={Sign Up BigONE Referral Code} $icon={link} $color={#00008B}

BigONE Brotherhood Referans Kodu %20 indirim

BigONE %20 İndirim. Eşit Paylaşılan Referans Kodu (Davet Kodu).

%20 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasada kendilerine sadece indirim ve komisyon sağlayacak referanslardan biri değildir. Sahte referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç elde eder.

Referansın yüzdesi %10 referans sahibi, %10 yeni kayıt olan kişi toplam %20 olarak dağıtılmıştır. Yaptığınız işlemlerde %10 komisyon indirimi ve %10 coin şeklinde nakit para cashback alırsınız yani para kazanırsınız.

Kayıt olurken "Davet kodu (Opsiyonel)" yazan yere "P3GP8GN5" yazılacaktır. Alacağınız komisyon indirimi ve nakit para cashback oranı %20 olarak yansıtılacaktır.

{getButton} $text={Kayıt Ol BigOne Referans Kodu} $icon={link} $color={#00008B}

bigone-brotherhood-referral-code-referans-kodu-referralbrotherhood.com

BigONE Nasil Kayit Olunur ve Hesap Acilir?

Adim Adim Anlatimi

Adım 1: Aşağıdaki BigONE Referans Kodu Kayıt Linkine Tıklayınız. Herhangi bir hata olmaması için kayıt linkine tıkladıktan sonra "Davet Kodu" yazan yerde "P3GP8GN5" yazdığından emin olun.

{getButton} $text={Kayıt Ol BigOne Referans Kodu} $icon={link} $color={#00008B}

Adım 2: Kayıt işleminize ister "E-Posta" adresiniz isterseniz de "Cep Telefonu" numaranız ile devam edebilirsiniz. E-Posta adresi kullanarak devam edelim. "E-Posta Adresi" yazan yere E-Posta adresinizi yazınız. Daha sonra "Gönder" butonuna basınız. E-Posta adresinize bir doğrulama kodu gelecek. Gelen kodu "E-posta Doğrulama Kodu" bölümüne yazınız.

Adım 3: "Şifre" yazan yere bir şifre belirlemeniz gerekiyor. Bir şifre belirleyin (En az 8 karakter olmalı, büyük ve küçük harf, sayılar, özel karakterler olmalıdır.) Şifrenizi tekrar yazınız. Şifrenizi oluşturun ve şifrenizi unutmamak için bir yere not alın.

Adım 4: "Kullanıcı Anlaşmaları ve Gizlilik Sözleşmesi" yazan yerdeki kutucuğu işaretleyip "Hesap Oluştur" butonuna tıklayınız.

İşlemler bu kadar. BigONE kripto para borsasına Referans Kodu ile kayıt olup hesap açtınız. Güle Güle Kullanın.

Hotcoin Global Borsasında İşlem Yapmayı Denedin mi? Buraya Tıklayarak Hemen Kayıt Olabilirsin.

Note: "All content on this website is copyrighted."

Not: "Bu web sitesindeki tüm içerik telif hakkıyla korunmaktadır."

Referral Brotherhood

The author, who has been following Blockchain Technologies and the Cryptocurrency world since 2010, founded the "Referral Brotherhood" platform in 2021. The author, who loves science and astronomy, conducted mathematical studies on Fibonacci numbers and developed certain algorithms. In 2022, he discovered the application called "Crypto Bull vs Bear Index" and the first stable version of V.1.0 was published on 09.05.2022. In this way, it filled a huge gap in the cryptocurrency ecosystem. The author, who has received technical analysis, Blockchain technologies and digital marketing training, is fluent in the Pinescript programming language. Crypto Bull vs Bear Index

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu