Bitrue Referral Code-Referans Kodu

bitrue-referans-kodu-davet-kodu-referral-code-invite-code

Bitrue 60% Discount. Equally Shared Referral Code (Invite Code)


It is a 60% commission discount and a shared referral link. My reference is not one of the references in the market that will only provide discounts and commissions to them. In fake testimonials, only the referrer gets discounts and profits. The percentage of the reference was distributed as 20% reference holders, 20% new registrants totaling 40%. You get a 20% commission discount and 20% cashback in the form of coins on your transactions, so you earn money. Additionally, if you hold the Bitrue Cryptocurrency Exchange token BTR in your account, you will receive an additional 20% commission discount. When registering, "EZLTVTW" will be written where it says "Invite Code". The commission discount and cashback rate you will receive will be reflected as 60%.

NOTE: By adopting the philosophy that everything in the world gets better when shared, I dreamed of a pragmatic formation and established the “Referral Brotherhood” formation. The philosophy of this formation is the equal and fraternal distribution of reference rates. In other words, not only the reference owner but also the member gains from the income to be obtained. My reference links and articles are not invesment advice. It is entirely for information sharing, help and brotherhood.



Bitrue %60 indirim. Eşit Paylaşılan Referans Kodu (Davet Kodu)


%60 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasada kendilerine sadece indirim ve komisyon sağlayacak referanslardan biri değildir. Sahte referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç elde eder. Referansın yüzdesi %20 referans sahibi, %20 yeni kayıt olan kişi toplam %40 olarak dağıtılmıştır. Yaptığınız işlemlerde %20 komisyon indirimi ve %20 coin şeklinde nakit para cashback alırsınız yani para kazanırsınız. Ek olarak, hesabınızda Bitrue Kripto Para Borsası tokeni BTR tutarsanız %20 komisyon indirimi daha alırsınız. Kayıt olurken "Davet Kodu" yazan yere "EZLTVTW" yazılacaktır. Alacağınız komisyon indirimi ve nakit para cashback oranı %60 olarak yansıtılacaktır.


Bitrue Borsası Hakkında

Bitrue kripto para borsası 2018 yılında kurulmuştur. Borsa kendini en gelişmiş kripto para ticaret platformu olarak tanımlıyor.

Bitrue kripto para borsası, bir grup blockchain meraklısı tarafından kurulmuştur ve kripto para birimi ticaretine odaklanır. Borsa kendini kripto para ticareti için güvenli ve uygun hizmet sunmaya ve tüm dünyada nitelikli kripto para biriminin en iyi toplayıcısı olmaya adamış bulunuyor.

İki faktörlü kimlik doğrulama sistemine sahip olan borsa, çoklu imza ve soğuk cüzdan gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor. Eşsiz çekirdek çifti ticaret sistemi ile kolay bir ticaret deneyimi yaşatmakta. Yatırımcılar için özel olarak geliştirilmiş ticaret platformu, Capital One'dan kıdemli işletme ekibi ve web sitesi güvenliği eksperleri, uluslararası seviyede mesleklerini en üst seviyede temsil etmektedirler. 

Gelişmiş Çoklu-seviye kümeleme yapılandırma; güvenlik sistemli soğuk cüzdan ve dünya çapında ofisleri ile kendini ispatlamış bir borsa. Borsanın Birleşik Devletler, Avrupa ve Pasifik Asya'da ofisleri vardır. Borsa bu sayede kolektif bilgisini, tecrübesini ve küresel ağını kullanıcılarına sunuyor.

Bu Konu Aşağıdaki Sorulara Cevap Vermektedir

  • Bitrue nedir?
  • Bitrue borsası nedir?
  • Bitrue nasıl kayıt olunur?
  • Bitrue nasıl hesap açılır?
  • Bitrue referans nedir?
  • Bitrue referans nerede?
  • Bitrue referans ile nasıl kayıt olunur?
  • Bitrue referans ile nasıl hesap açılır?
  • Bitrue referans ile indirimli hesap nasıl açılır?
  • Bitrue referans ile indirimli kayıt nasıl olunur?

NOT: Dünyada her şey paylaştıkça güzelleşir felsefesini benimseyerek pragmatik bir oluşum hayal ettim ve “Referans Kardeşliği” oluşumunu kurdum. Bu oluşumun felsefesi, referans oranlarının eşit ve kardeşçe dağılımıdır. Yani elde edilecek gelirden sadece referans sahibi değil yeni kayıt olan herkes kazanç elde eder. Referans linklerim ve makalelerim yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen bilgi paylaşımı, yardımlaşma ve kardeşlik içindir.

Yorum Gönder

Fraternity Referral and Equally Shared Referral Codes.

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu