ZT Global Referral Code-Referans Kodu

zt-global-referans-kodu-davet-kodu-referral-code-invitation-code

ZT Global 80% Discount and 500$ USDT Gift Box. Equally Shared Referral Code (Invitation Code)


It is an 80% commission discount and shared referral link. My reference is not one of the references in the market that will only provide discounts and commissions to them. In fake testimonials, only the referrer gets discounts and profits. The percentage of the reference was distributed as 60% reference holders, 20% new registrants totaling 80%. In the transactions you make, you will receive 60% commission discount and 20% cashback in the form of coins, so you earn money. When registering, "EZKS70WLT" will be written where it says "Invitation Code". The commission discount and cashback rate you will receive will be reflected as 80% and 500$ USDT gift box.

NOTE: By adopting the philosophy that everything in the world gets better when shared, I dreamed of a pragmatic formation and established the “Referral Brotherhood” formation. The philosophy of this formation is the equal and fraternal distribution of reference rates. In other words, not only the reference owner but also the member gains from the income to be obtained. My reference links and articles are not invesment advice. It is entirely for information sharing, help and brotherhood.


ZT Global %80 indirim ve 500$ USDT Hediye Kutusu. Eşit Paylaşılan Referans Kodu (Davet Kodu)


%80 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasada kendilerine sadece indirim ve komisyon sağlayacak referanslardan biri değildir. Sahte referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç elde eder. Referansın yüzdesi %60 referans sahibi, %20 yeni kayıt olan kişi toplam %80 olarak dağıtılmıştır. Yaptığınız işlemlerde %60 komisyon indirimi ve %20 coin şeklinde nakit para cashback alırsınız yani para kazanırsınız. Kayıt olurken "Davet Kodu" yazan yere "EZKS70WLT" yazılacaktır. Alacağınız komisyon indirimi ve nakit para cashback oranı %80 olarak yansıtılacaktır. Ayrıca 500$ USDT hediye kutusu.

zt-global-qr-referral-code-referans-kodu

ZT Global Borsası Hakkında

ZT Global kripto para borsası 2018 yılında kurulmuştur.

ZT Global "Küresel Yüksek Kaliteli Dijital Varlık Ticaret Platformu" sloganıyla hizmetlerini sürdürüyor. Dünya çapında 158'den fazla ülke ve bölgede milyonlarca kullanıcıya en güvenli ve güvenilir yüksek kaliteli dijital varlık işlemlerini ve türev hizmetlerini sağlayan kripto para borsasıdır.

Borsa özellikleri ise şunlardır;
  • 100'den fazla güvenlik ve banka düzeyinde risk kontrol önlemi.
  • Saniyede 130.000 işlemi destekleyen sistem.
  • Merkezi olmayan yapı ve anti-DDOS koruma sistemi.
  • Popüler varlık kapsamı %90'a ulaşıyor.
  • Çince, İngilizce, Japonca, Korece, Tayca, Vietnamca ve diğer dilleri destekler.
  • Birden fazla ulusal borsadan alınan işletme lisansları.
  • Mükemmel plan: Tercih edilen dört plan.
  • Mükemmel trafik: Tüm ağda 1 numaralı özel alan trafiği.
  • Mükemmel deneyim: 7*24 saat hizmet.
  • Mükemmel Varlıklar: Yüksek kaliteli projeleri doğru ve sıkı bir şekilde seçmek.

Bu Konu Aşağıdaki Sorulara Cevap Vermektedir

  • ZT Global nedir?
  • ZT Global borsası nedir?
  • ZT Global nasıl kayıt olunur?
  • ZT Global nasıl hesap açılır?
  • ZT Global referans nedir?
  • ZT Global referans nerede?
  • ZT Global referans ile nasıl kayıt olunur?
  • ZT Global referans ile nasıl hesap açılır?
  • ZT Global referans ile indirimli hesap nasıl açılır?
  • ZT Global referans ile indirimli kayıt nasıl olunur?

NOT: Dünyada her şey paylaştıkça güzelleşir felsefesini benimseyerek pragmatik bir oluşum hayal ettim ve “Referans Kardeşliği” oluşumunu kurdum. Bu oluşumun felsefesi, referans oranlarının eşit ve kardeşçe dağılımıdır. Yani elde edilecek gelirden sadece referans sahibi değil yeni kayıt olan herkes kazanç elde eder. Referans linklerim ve makalelerim yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen bilgi paylaşımı, yardımlaşma ve kardeşlik içindir.

Yorum Gönder

Fraternity Referral and Equally Shared Referral Codes.

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu