STEX Referral Code-Referans Kodu

stex-referans-kodu-referral-code

STEX 10% Discount. Equally Shared Referral Code


It is a 10% commission discount and a shared referral link. My reference is not one of the references in the market that will only provide discounts and commissions to them. In fake testimonials, only the referrer gets discounts and profits. The percentage of the reference was distributed as 5% reference holders, 5% new registrants totaling 10%. You get a 5% commission discount and 5% cashback in the form of coins on your transactions, so you earn money. When registering, "83738263" will be written where it says "Referral Code". The commission discount and cashback rate you will receive will be reflected as 10%.

NOTE: By adopting the philosophy that everything in the world gets better when shared, I dreamed of a pragmatic formation and established the “Referral Brotherhood” formation. The philosophy of this formation is the equal and fraternal distribution of reference rates. In other words, not only the reference owner but also the member gains from the income to be obtained. My reference links and articles are not invesment advice. It is entirely for information sharing, help and brotherhood.


STEX %10 indirim. Eşit Paylaşılan Referans Kodu

%10 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasada kendilerine sadece indirim ve komisyon sağlayacak referanslardan biri değildir. Sahte referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç elde eder. Referansın yüzdesi %5 referans sahibi, %5 yeni kayıt olan kişi toplam %10 olarak dağıtılmıştır. Yaptığınız işlemlerde %5 komisyon indirimi ve %5 coin şeklinde nakit para cashback alırsınız yani para kazanırsınız. Kayıt olurken "Referans Kodu" yazan yere "83738263" yazılacaktır. Alacağınız komisyon indirimi ve nakit para cashback oranı %10 olarak yansıtılacaktır.

STEX Borsası Hakkında

Eylül 2017'de başlatılan STEX, Estonya, Tallinn'de bulunan merkezi, lisanslı bir borsadır. Kullanıcıların işlem ücretlerini %0,1'e kadar düşürmelerine olanak tanıyan 3 tür doğrulamaya sahiptir. Para çekme limiti olmadan kriptodan kriptoya ve itibari paradan kriptoya ticareti destekler.

STEX' in tüm hizmetleri her zaman yanınızdadır. Kazanmak için ticaret yapanlar için güçlü kripto ticaret platformudur.

65+ fazla kripto para borsada listelenmiş durumdadır. Borsa haftalık 10 binden fazla ziyaretçi ve günlük ortalama 14 bin dolar işlem hacmi ile hizmet vermektedir.

Bu Konu Aşağıdaki Sorulara Cevap Vermektedir

  • STEX nedir?
  • STEX borsası nedir?
  • STEX nasıl kayıt olunur?
  • STEX nasıl hesap açılır?
  • STEX referans nedir?
  • STEX referans nerede?
  • STEX referans ile nasıl kayıt olunur?
  • STEX referans ile nasıl hesap açılır?
  • STEX referans ile indirimli hesap nasıl açılır?
  • STEX referans ile indirimli kayıt nasıl olunur?

NOT: Dünyada her şey paylaştıkça güzelleşir felsefesini benimseyerek pragmatik bir oluşum hayal ettim ve “Referans Kardeşliği” oluşumunu kurdum. Bu oluşumun felsefesi, referans oranlarının eşit ve kardeşçe dağılımıdır. Yani elde edilecek gelirden sadece referans sahibi değil yeni kayıt olan herkes kazanç elde eder. Referans linklerim ve makalelerim yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen bilgi paylaşımı, yardımlaşma ve kardeşlik içindir.

Yorum Gönder

Fraternity Referral and Equally Shared Referral Codes.

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu